29 Haziran 2009 Pazartesi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 28 Haziran Sezon Finali İzle Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali

“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR”
“SEZON FİNALİ” SÜRPRİZLERİ ve KARNE HEYECANI İLE EKRANDA!

Tüm sezon boyunca pazar akşamları kahkahanın adresi olan “Çok Güzel Hareketler Bunlar”, bu akşam sürprizlerle dolu sezon finali bölümü ile ekrana geliyor.

BKM Mutfak Oyuncuları’nın ustalarından karne almanın heyecanıyla çıktıkları sahne birbiri ardında sürprizlere ev sahipliği yapacak.

Kanal D Ana Haber’de, Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın Birand’ını bir şok bekliyor. O muhabirleriyle canlı bağlantı yapmaya çalışırken, stüdyoya gerçek Birand geliyor!

Okulların kapanması nedeniyle görüşemeyecek olan Boğaç ve Pelin bu hasrete nasıl dayanacaklarını bilmiyorlar. Elbette bir çözüm yolu bulacaklar!

Ve BKM sahnesinde, bir olay yeri! İndirime giren bir mağaza, kadınların saldırısı ile savaş alanına dönecek. Mağaza sahibi ve çalışanlar kendini kaybetmiş kadınlarla baş edemeyince olaya özel timler müdahale edecek!

Oğlunu kırmızı noktalı program izlerken yakalayan babanın paniği ve arkadaşları vasıtasıyla bir kızla buluşan gencin yaşadığı ikilem de sezon finalinin skeçleri arasında.

Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne de elbette sezon finalinde seyirciyle umulmadık bir şekilde vedalaşıyor! İlişkilerini yoluna koymak isteyen Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne evlilik terapisine gidiyor! Terapist ne kadar uğraşsa bir ilerleme kaydedemezken, Hıyarlı Baba umulmadık bir şekilde Havuçlu Anne’nin ithamlarından fazlasıyla etkileniyor ve kriz geçiriyor!

Ve BKM Mutfak Oyuncuları’nın karne heyecanı! Yılmaz Erdoğan oyunculara karnelerini verirken, ustalardan Demet Akbağ da sahnede ona eşlik ediyor. Sakın kaçırmayın!


Meta Taqs : Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 hasziran, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 haziran izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 haziran seyret, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali bedava izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali ni izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali online izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali seyret

1 yorum:

  1. Merhabalar , bu konu gerçekten güzelmiş full oyun indir burasıda güzel gibi , teşekkürler.

    YanıtlaSil