29 Haziran 2009 Pazartesi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 28 Haziran Sezon Finali İzle Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali

“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR”
“SEZON FİNALİ” SÜRPRİZLERİ ve KARNE HEYECANI İLE EKRANDA!

Tüm sezon boyunca pazar akşamları kahkahanın adresi olan “Çok Güzel Hareketler Bunlar”, bu akşam sürprizlerle dolu sezon finali bölümü ile ekrana geliyor.

BKM Mutfak Oyuncuları’nın ustalarından karne almanın heyecanıyla çıktıkları sahne birbiri ardında sürprizlere ev sahipliği yapacak.

Kanal D Ana Haber’de, Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın Birand’ını bir şok bekliyor. O muhabirleriyle canlı bağlantı yapmaya çalışırken, stüdyoya gerçek Birand geliyor!

Okulların kapanması nedeniyle görüşemeyecek olan Boğaç ve Pelin bu hasrete nasıl dayanacaklarını bilmiyorlar. Elbette bir çözüm yolu bulacaklar!

Ve BKM sahnesinde, bir olay yeri! İndirime giren bir mağaza, kadınların saldırısı ile savaş alanına dönecek. Mağaza sahibi ve çalışanlar kendini kaybetmiş kadınlarla baş edemeyince olaya özel timler müdahale edecek!

Oğlunu kırmızı noktalı program izlerken yakalayan babanın paniği ve arkadaşları vasıtasıyla bir kızla buluşan gencin yaşadığı ikilem de sezon finalinin skeçleri arasında.

Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne de elbette sezon finalinde seyirciyle umulmadık bir şekilde vedalaşıyor! İlişkilerini yoluna koymak isteyen Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne evlilik terapisine gidiyor! Terapist ne kadar uğraşsa bir ilerleme kaydedemezken, Hıyarlı Baba umulmadık bir şekilde Havuçlu Anne’nin ithamlarından fazlasıyla etkileniyor ve kriz geçiriyor!

Ve BKM Mutfak Oyuncuları’nın karne heyecanı! Yılmaz Erdoğan oyunculara karnelerini verirken, ustalardan Demet Akbağ da sahnede ona eşlik ediyor. Sakın kaçırmayın!


Meta Taqs : Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 hasziran, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 haziran izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 haziran seyret, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali bedava izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali ni izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali online izle, Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali seyret

27 Haziran 2009 Cumartesi

Arka Sıradakiler Sezon Finali İzle Arka Sıradakiler Sezon Finali İzlemek

Arka Sıradakiler Sezon Finali,Arka Sıradakiler Sezon Finali izle,Arka Sıradakiler Sezon Finali seyret,Arka Sıradakiler Sezon Finali online izle,Arka Sıradakiler Sezon Finali bedava izle,Arka Sıradakiler Sezon Finalini izle,Arka Sıradakiler Sezon Finali izleme

ARKA SIRADAKILER SEZON FİNALİ


Sibel ablası Emel ile Cevher’in teknesinde tatilini geçirirken İbo üzgündür. Arka sıradakiler okulda verecekleri yılsonu partisi için hazırlıklara başlar. İbo partiye gelmemekte kararlıdır. Gamze ve Oktay, İbo’yu partiye gelmeye ikna edecek bir yol bulurken Zehra da eğlenceyi kaçırmak istemez. Derman, Saffet ve tayfasından habersiz gizli görüşmeler yapar. Diğer yandan Aliye’yi ailesine ulaştıracağını söylerek Saffet ve tayfasını oyalar. Derman sonunda Aliye’yi kaçırıp kayıplara karışır… Kerem ve tayfası Buket’i aramaya devam ederken Buket, Kerem’in karşısına çıkar. Kerem Buket’in hayatını kaybetmesine sebep olacağı kazadan habersizdir… Barış ve Can, hastanede sözleştikleri gibi harekete geçerler. Barış nihayet hastaneden kaçmayı başarır ve büyük intikam planını gerçekleştirmek üzere Büyük Zafer Lisesi’nin yolunu tutar…

26 Haziran 2009 Cuma

Papatyam Sezon Finali İzle - Papatyam Sezon Finali İzleme

Papatyam 24. Bölüm - Sezon Finali - 30 Haziran Salı

Vedat’ın aşık olduğu Zeyno’nun babası ikisinin aynı evde yaşadığını öğrenmiştir. Babası kızının yabancı biriyle aynı evde kalmasına çok sinirlenince Necati onların evli olduğu yalanını söyler.. Fakat bu yalan başlarına daha büyük bir iş açar. Çünkü Zeyno’nun babası boğaz kenarında düğün istemektedir. Bu masrafı kaldıramayacak olan Necati bu sefer düğünden kaçmak için cenazeleri olduğu yalanını söyler. Fakat adam bu kez de baş sağlığı dilemek için eve gelir. Necati ve ailesi adamı evde bir cenaze olduğuna inandırmak için oyuna başlarlar. Lütfü’nün ölü numarası yaptığı bu oyun bozulursa Vedat Zeyno’yu kaybedecektir.Taylan ise Necati’nin meşhur sandığını merak etmeye başlamıştır. Taylan sandık konusunda Feride kadar kibar olmayacaktır.

Meta TaqS : Papatyam Sezon Finali,Papatyam Sezon Finali izle,Papatyam Sezon Finali seyret,Papatyam Sezon Finali özeti,Papatyam Sezon Finali izleme,Papatyam Sezon Finali full izle,Papatyam Sezon Finalini izle,Papatyam Sezon Finalini seyret


Arka Sokaklar Sezon Finali İzle - Arka Sokaklar Sezon Finali İzleme

Arka Sokaklar’da muhteşem sezon finali.

Kanal D’nin başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam sezon finali yapıyor. Heyecan dolu sezon finali bölümünde, Ekip, Vedat Müdür’ün torununun sünnet düğünü töreninde baskına uğruyor ve…

Genç kadın, babasını borç batağından kurtarmak için kendisinden yaşça büyük Mehmet Ali’yle evlenmiştir. Mehmet Ali, bir barda çalışan bir kadınla da ilişkisini devam ettirmektedir. Mehmet Ali öldürülür. Cinayeti araştıran Ekip katile ulaşır.

Çoban Ailesi, gazetecilerden aldıkları yüksek tazminatla zengin olmuşlardır. Suat’ın kendini kaptırdığı bu durum çok uzun sürmeyecektir.

Figen’in genç sevgilisi Ayla’nın içine su serpse de, genç ve yakışıklı damat adayı evdekilerin huzurunu kaçırır.

Yeliz tatilden dönmüştür ama Engin’le araları hala açıktır. Yeliz yazı Ankara’da geçirmeye karar verir. Geride bıraktığı mektup Engin’i şaşırtır.

Tek başına yaşayan Güler adlı kadın mahalle baskısı altındadır. Komşusu Şerif adlı adam tarafından rahatsız edilen Güler kuzeninin yardımına sığınır. Güler’in evde ölü bulunması üzerine Ekip’i devreye girer.

Murat’ın yakalattığı Tefo dışarı çıkar çıkmaz intikam peşine düşer. Önce sevgilisi ve arkadaşını öldüren Tefo, Vedat Müdür’ün torununun güzel başlayan sünnet törenini de kana bular.

METa TaqS : Arka Sokaklar Sezon Finali,Arka Sokaklar Sezon Finali izle,Arka Sokaklar Sezon Finali seyret,Arka Sokaklar Sezon Finali özeti,Arka Sokaklar Sezon Finali online izle,Arka Sokaklar Sezon Finalini izle,Arka Sokaklar Sezon Finali izleme

25 Haziran 2009 Perşembe

GncPlay Müzik Sitesi - Gnc Play

Etikerler : gncplay, gncplay müzik dinle, gncplay müzik dinleme, gncplay müzik sitesi, gncplay müzik arşivi


Ayrıntılı Bilgi : GncPlay

Karahan Online İndir - Karahan İndir - Karahan Online Oyunu indir

Son zamanlarda Knight Online olsun, Ward Craft olsun, Metin 2 olsun online oyunlar baya ilgi görüyor. Bu ilginin sebebi öncelikle merak, sonra da bağımlılık oluyor. Bu Karahan Online'da öyle bir şey olacak.

Karahan Online'nın ekran görüntülerine baktım sanki biraz abartılmış ama sitenin yorum kısmına baktığımda görüntüleri beğenen bir çok kişinin olduğunu gördüm. Hatta bu oyun için Metin 2'yi bıraktıklarını söyleyen onlarca kişi var. Demek ki Karahan Online için iyi reklam yapmışlar.

Oyunun beta sürümü çıktı istiyenler Karahanonlineworld.com'dan indirebilirler. Fakat şimdi indirseniz size bir yararı olmaz, Karahan Online 31 Mayıs saat 18.00'da açılacaktır.

Güncelleme: Arkadaşlar Karahan Online'ı indirmek isterseniz aşağıda linkleri verdim, güle güle oynayın inşallah :)


*Birinci Serverımızdan İndirin : Server 1 (Yeni!)
*İkinci Serverımızdan İndirin : Server 2
*Üçüncü Serverımızdan İndirin : Server 3
*Dördüncü Servermızından İndirin : Server 4(Yeni!)
*Beşinci Servermızından İndirin : Server 5 (Yeni!)
*Altıncı Servermızından İndirin : Server 6 (Yeni!)
*Yedinci Servermızından İndirin : Server 7

Etiketler : karahan online,karahan online world,karahan online indir,karahan indir,karahan online oyunu indir,karahan online indir gezginler,karahan online full indir,karahan oyun indir,karahan online oyun indir

Tan Biliyor Musun Şarkısı Dinle Tan Biliyor musun Şarkısını Dinle





Etiketler :tan biliyor musun şarkısı,tan biliyor musun dinle,tan biliyor musun şarkısı dinle,tan biliyor musun şarkısını dinle,tan biliyor musun şarkısı online dinle,tan biliyor musun şarkısını online dinle

Tan Biliyor Musun Şarkı Sözü Biliyor Musun Şarkı Sözü

Tan - Biliyor Musun Şarkı Sözü

Bir hikayem var
kendime göre haklı sebeplerim var
biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar
biliyormusun herkes ben gibi sevmez
biliyormusun her masal mutlu bitmez

biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar
biliyormusun herkes ben gibi sevmez
biliyormusun her masal mutlu bitmez
baktığın her yerde beni göreceksin
için hep acıyacak çok üzüleceksin
yatağında ve aşk filminin sonunda
başka kollarda öğreneceksin
baktığın her yerde beni göreceksin
için hep acıyacak çok üzüleceksin
yatağında ve aşk filminin sonunda
başka kollarda öğreneceksin

eski zamanda iki aşk varmış kavga ederlermiş
herkesin gözü onların üstündeymiş
yağmurlu bir günde ayrılık dermiş

biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar
biliyormusun herkes ben gibi sevmez

Etiketler : tan biliyor musun şarkısı,tan biliyor musun şarkı sözü,tan biliyor musun şarkı sözleri,biliyor musun şarkısı,biliyor musun şarkı sözü,biliyor musun şarkı sözleri


Mavinefes - Mavinefes.Net Müzik Sitesi

Mavinefes, İlyas Açıkgöz'ün, albüm sitesi. İlyas'ın dediğine göre; Türkiye'de açılmış ilk albüm dinleme sitesi. Bilmiyorum ne kadar doğru, ama her hangi bir albüm çıktığında ben ilk Esenshop'a, sonra da buraya başvuruyorum :)

Peki, bu Mavinefes, yani İlyas, bu albümleri nerden indiriyor, sitesinde sunuyor ? Valla daha önce çok sormama rağmen ibneliğinden söylemedi. Zaten bok gibi para kazanıyor. Bi' ara günde 20-30 dolar kazandığını söylüyordu.

Mavinefes'in, yani, İlyas'ın tek sitesi, Mavinefes.Net değil. Sadece, Mavinefes'ten günlük 10-30 bin kişi girdiğinden, üşenmemiş, Acikgoz.Org, Albumdinle.Com, GizliKale.Org diye bir sürü site açmış.

Etiket : mavinefes, mavinefes müzik dinle, mavinefes.net, mavinefes.net müzik dinle, www.mavinefes.net

Yalın Ki Sen Şarkısı Dinle Yalın Ki Sen Şarkısını Dinle

yalın'ın, yeni albümü " ben bugün " ün en güzel parçası Ki Sen. dinleyin..
Yalın Ki Sen Dinle



Şarkının Sözü İçin Tıkla..!!




meta taqs : yalın ki sen şarkısı,yalın ki sen şarkısı dinle,yalın ki sen dinle,yalın ki sen şarkısını dinle,yalın ki sen mp3 dinle,yalın ki sen şarkısını online dinle,yalın ki sen şarkısı online dinle

Mavinefes - Mavinefes.Net - www.mavinefes.net Müzik Sitesi

Mavinefes.Net, İlyas Açıkgöz tarafından sanırım 2007'de açılmış bir müzik sitesidir. Mavinefes, yeni albüm çıktığı an, hatta daha önceden yeni çıkacak olan albümler hakkında bilgi verir, daha sonrasında ise sitesinde müziklerini yayınlar.

www.mavinefes.net 'te müzik kalitesi vs. sonderece iyidir. Ayrıca normal albümler dışında arada çıkan dizi müzikleri albümlerini de ekleniyor. Bu yazıları da gerçekten çok tutuluyor.

Mavinefes.Net domaininden önce, Mavinefes.Com vardı fakat o domain mahkeme kararıyla kapandı. Nedeni tabii ki telif hakkı. Albümleri full olarak, kesintisiz verdiğinden dolayı heralde şikayet etmişler. Neyse zaten kul hakkına da giriyor :)) Büyük ihtimalle tekrar kapanır.



Detaylı Bilgi : MaviNefes.Net



meta taqs : mavinefes,mavinefes.net,www.mavinefes.net,mavinefes müzik dinle,mavinefes.net müzik dinle

Dj Akman Dinle - Dj Akman Şarkıları Dinle - Dj Akman Şarkıları Online Dinle

dilerseniz dj akman'ın şarkılarına geçmeden önce az biraz tanıyalım, kimmiş, neyin nesiymiş.

normal ismi osman, konyalı, 1986 doğumlu, şu an hollanda'da yaşıyor, son albümünün adı bir fidan gibi. kısaca özetledikten sonra müzikleri dinliyebilirsiniz :)





meta taqs : dj akman, dj akman dinle,dj akman dinle şarkı, dj akman şarkıları dinle,dj akman dinleme, dj akman tüm şarkılarını dinle,dj akman full müzik dinle,dj akman dinleme

Ahmet Kaya Dinle - Ahmet Kaya Şarkıları Dinle - Ahmet Kaya Şarkılarını Online Dinle

tüm Ahmet Kaya Dinleyicilerine Gelsin... ( Lütfen Küfür Etmeyin ) Bazı ameleler var sırf küfür etmek için Ahmet Kaya dinle vs. yazıyorlar ondan dedim :))






meta taqs : ahmet kaya,ahmet kaya dinle,ahmet kaya dinleme,ahmet kaya dinlemek,ahmet kaya şarkılarını dinle,ahmet kaya parçalarını dinle,tüm ahmet kaya şarkılarını dinle,ahmet kaya dinle şarkı

Ktunnel - K tunnel - Ktunnel.com - www.ktunnel.com youtube giriş

Arkadaşlar Youtube'a girebilmek için bu Ktunnel denilen dandik siteye hiç takılmanıza gerek yok. Neden ?

Çünkü Ktunnel.Com hem çok kasıyor hem de aşırı derecede reklam var sitede. Buna rağmen yine de Ktunneli ziyaret eden bir hayli kişi var. Peki www.ktunnel.coma uğramadan nasıl YouTube'a girebiliriz ?

Youtube Jacker, Youtube'a ayrıca bir çok yasaklanmış sitelere giriş için en güzel yöntem. Youtube Jacker'i indirmek için Tıklayın



meta taqs : ktunnel,k tunnel,ktunnel.com,www.ktunnel.com,ktünel,ktünnel.com,ktunnel youtube

Gökhan Tepe Vur Albüm Dinle Gökhan Tepe 2009 Albümü Dinle








1-Vur
2-Dans Edelim
3-Beyaz Sayfa
4-Senden Sonra
5-Çok Özlüyorum Seni
6-Film Kopmuş
7-Hasretim










meta taqs : Gökhan Tepe Vur Albüm Dinle Gökhan Tepe 2009 Albümü Dinle gökhan tepe son albüm dinle, gökhan tepe son albümü, gökhan tepe vur, gökhan tepe vur albümü dinle, gökhan tepe yeni albüm dinle, gökhan tepe yeni albümü, gökhan tepe 2009 albüm, gökhan tepe 2009 albüm dinle, gökhan tepe 2009 dinle, gökhan tepe albüm dinle, gökhan tepe albümleri dinle

Nilüfer Hayal Albümü Dinle Nilüfer 2009 Albüm Dinle

Nilüfer sevenlerinin karşısına yepyeni bir albümle çıkmaya hazırlanıyor.

Nilüfer’in uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni albümünün piyasaya çıkmasına sayılı günler kaldı.

“Hayal” adlı çalışma, 15 gün sonra müzik marketlerdeki yerini alacak. Sinan Akçıl, Mete Özgencil, Fahir Atakoğlu, Mustafa Ceceli ve Ozan Çolakoğlu gibi ünlü müzisyenlerin imzasının bulunduğu albümde dört şarkının sözü, iki şarkının ise hem sözü hem de müziği Nilüfer’e ait. Sanatçı, albümün ilk konserini ise 4 Temmuz’da Kuruçeşme Arena’da verecek.



Nilüfer Hayal Albümü parça listesi:
1. Tanrım
2. Bir Bilseydin
3. Olmadı Gitti
4. Yaramaz
5. İncir Çekirdeği
6. Hayal
7. Bir Liste
8. Unutmadım
9. Düş Misali
10. Sen Beni Tanımamışsın
11. Sen ve Ben

Dinlemek İçin : GncPlay



meta taqs : Nilüfer Hayal Albümü Dinle Nilüfer 2009 Albüm Dinle,nilüfer hayal albümü,nilüfer hayal albüm dinle,nilüfer hayal albümü dinle,nilüfer hayal albümünü dinle,nilüfer hayal albümü 2009 dinle,nilüfer hayal 2009 albüm dinle

Hadise Kahraman Albümü Dinle Hadise 2009 Albüm Dinle






Album Sarkilari

Hadise - 01 - Baksana.mp3
Hadise - 02 - Evlenmeliyiz.mp3
Hadise - 03 - Siradan.mp3
Hadise - 04 - Kahraman.mp3
Hadise - 05 - Adin Ne.mp3
Hadise - 06 - Biraz Sabret.mp3
Hadise - 07 - Düm Tek Tek.mp3
Hadise - 08 - Double Life.mp3
Hadise - 09 - Supernatural Life.mp3
Hadise - 10 - Baksana (R&B Version).mp3
Hadise - 11 - Düm Tek Tek (Akustik).mp3
Hadise - 12 - Düm Tek Tek (Club Mix).mp3
Hadise - 13 - Kahraman (Akustik).mp3

Dinlemek İçin : GncPlay




meta taqs : Hadise Kahraman Albümü Dinle Hadise 2009 Albüm Dinle,hadise kahraman albümü,hadise kahraman albümü dinle,hadise kahraman albüm dinle,hadise kahraman albümünü dinle,hadise kahraman albümünü online dinle,hadise kahraman albümü online dinle,hadise kahraman albüm online dinle,hadise kahraman2009 albüm dinle,hadise kahraman 2009 albümü dinle


19 Haziran 2009 Cuma

Mavinefes Yeni Albüm Dinleme Sitesi

mavinefes harbiden de albüm dinleme siteleri arasında en iyisi. gerçi çoğu site spam, doğrudan albüm malbüm vermiyorlar. verenler de full indirme linkler. fakat mavinefes'de indirme linki falan yok sadece albümü veriyor.

mavinefes'e gitmek için:Tıklayın !

17 Haziran 2009 Çarşamba

Sertap Erener Bu Böyle 2009 Son Albüm

yaza girmemizle yeni albüm yapan sanatçıların sayısı bir hayli arttı. yeni albümleri yapanların geneli de sibel can, mustafa sandal gibi tanınmış kişiler.
en son erevizyon'da türkiye'ye ilk birinciliği veren sertap erener bu böyle adlı yeni albümüyle yakında sevenlerinin karşısına çıkıyor.
sertap erener'in resmi web sayfasını incelediğimde albümle aynı ismi taşıyan albüm çıkış parçasının söz ve müziği soner sarıkabadayı'ya ait. uzun zamandır albüm yapmayan sertap erener'e bu albümünde başarılar diliyorum.

16 Haziran 2009 Salı

Muro'dan yeni film Abimm


" lanet olsun içimdeki insan sevgisine " repliğiyle gönüllere taht kuran mustafa üstündağ yeni film abimm'i temmuz ayında çekmeye başlıyacak.


muro'nun yeni filminde sakar bir mafya babasını oynuyacak. abimm filminde ayrıca, avrupa yakasın'dan tanıdığımız cem'de olacak.
film sanırım 1 ay sonra izleyicilerin karşısına çıkacak. ben lanet olsun içimdeki insan sevgisine filmini pek beğenmemiştim, inş. bu film güzel olacak.

11 Haziran 2009 Perşembe

Photo Builder İndir - Resimlerle Kolaj


benim gibi photoshop bilmeyen arkadaşlar için birebir bi program photo builder. bu programla çok güzel kolajlar ( resimleri birleştirme ) yapabilirsiniz. örneğin bi eşşeğin içine kendinizi koyabilirsiniz :)) yukarıda gördüğünüz gibi çocuklarınızı, eşinizi dostunuzu güzel çiçeklerle süslüyebilirsiniz. ayrıca kullanımı da çok kolay, 2 - 3 tuşla halledebilirsiniz işinizi. yalnız bi sorun var yaptıklarınızı sadece print screen yoluyla kaydedebiliyorsunuz. çünkü ürünün lisansını girmeniz lazım, ki bu da parayla :))
lafı fazla uzatmadan indirme linkini vereyim: photo builder indir
kolay gelsin.

Dünya'nın en küçük insanı: Jyoti Amge


haber 7'de gezinirken gördüm bu haberi. dünyanın en küçük insanı hindistanlı jyoti amge imiş. jiyoti amge şu an 15 yaşında ve 35 cm boyu var. ağırlığı ise taş kadar.

fotoğraflara bakılırsa kız halinden memnun gibi görünüyor :))

Ahmet Blogun 2. günü

bugün yeni blogumun 2. günü, inş. güzel bi blog olacak, sizlere yardımcı olacak.

10 Haziran 2009 Çarşamba

Ahmet Blog Açılıyor

Yeni blogum hayırlı olsun :P